Ako rozvoňať domov

–          Vonné sviečky
Bežné vonné sviečky nájdete takmer v každom obchode, majú rôzne veľkosti, tvary a širokú škálu druhov vôní. A je to vlastne aj najjednoduchší spôsob ako rozvoňať byt, a pritom môžete mať každý deň inú vôňu.
 prostřeno na večeři
–          Balíčky s bylinkami
Ak máte radi prírodu môžete si kúpiť alebo sami vyrobiť malé látkové vrecúška, ktoré obsahujú sušené bylinky a rastliny ako napríklad levanduľa, materina dúška, alebo klinčeky, škorica. Položiť si ho môžete do skrine, vedľa postele. Sú aj praktické, lebo ak ich budete mať v skrini, nebudete tam mať mole.
 difuzér na stole
–          Aromatické difuzéry
Aromatický difuzér je ozdobná fľaštička naplnená vôňou. Patria k nej drevené tyčinky, tie vložíte do flakóna, vôňa sa nasaje do paličiek a tie ju rozptyľujú po miestnosti pomocou odparovania. Vzhľadom k tomu, že nie je potrebné nič zapaľovať, aromatické difuzéry sú bezpečným spôsobom prevoňania bytu
 
–          Aróma lampy
Aróma lampy predstavujú tiež veľmi jednoduchý spôsob prevoňania bytu. Do spodnej časti dáte čajovú sviečku a zapálite ju, do vrchnej časti nalejete vodu a pridáte pár kvapiek esenciálneho vonného oleja. Vôňa sa bude šíriť odparovaním vody. Aróma lampy sa vyrábajú v rôznych tvaroch a veľkostiach, slúžia aj ako dekorácia.
 
–          Katalytické lampy
Katalytickú lampu vynašiel jeden francúzsky lekárnik ešte v roku 1898. Jej prvoradou úlohou nebolo voňanie, ale dezinfekcia vzduchu v nemocniciach. Dnešné malé bytové katalytické lampy stále ničia baktérie a pachy vo vzduchu, sú však aj voňavé a sú krásnym bytovým doplnkom.
 
–          Sonické difuzéry
Medzi najmodernejšie spôsoby prenášania vône v byte patria sonické difuzéry. Využívajú ultrazvukovú technológiu. Malý keramický kotúč na spodnej časti vodnej nádrže vibruje vo vysokej frekvencii, a tieto vibrácie spôsobujú, že sa voda a vonné oleje rozpadnú na mikročastice, ktoré sa rozširujú do vzduchu ako jemná hmla, a to bez akéhokoľvek tepla.