Vyskúšali ste sex privát?

Máre radi príležitostný sex na všelijakých miestach? Vyskúšali ste aj sex privát Žilina? Ak nie mali by ste ho vyskúšať. Alebo môžete vyskúšať iné miesta. Sex v aute sme už rozoberali, ale sú aj iné možnosti. Aké? Napríklad metro, električka alebo autobus môžu pre nenápadný a tajný sex v bezprostrednej blízkosti nič netušiacich ľudí byť ideálnou možnosťou.

ženský portrét, rozkoš

Možno by ste sa divili, koľkokrát niekto sexoval vo vašej bezprostrednej blízkosti práve na takýchto miestach, a vy ste nič ani nezaregistrovali. V taxíku z vás vodič asi nadšený nebude a to ani pri decentných hrátkach, nieto ešte pri orále, k niečomu ďalšiemu vás asi nenechá dôjsť, skôr vám ponúkne odvoz na hotel alebo erotický privát. V autobuse sa na zadných sedačkách už dá celkom dobre nasadnúť a pokiaľ nie je cesta dokonale rovná, máte aj uľahčenú prácu s potrebnými pohybmi. Vagóny metra sú väčšinou dôkladne monitorované priemyselnými kamerami a tak tam veľa súkromia určite mať nebudete.

NO.01-PERSONALIZED-HANDMADE-LEATHER-WALLET

Snáď len ten zadný voz električky, tam sa dá celkom slušne vyčíňať. Ale s požiadavkou sexu v dopravných prostriedkoch asi spoločníčku moc nenadchnete, hoci ak by ste ju chceli vziať letecky niekam k moru, asi by odmietanie zas tak intenzívne nebolo a dostali by ste sa do neoficiálneho klubu sexu v lietadle, čo je snom mnohých mužov, ktorí sa túžia pochváliť skutočne nezvyčajnými zážitkami. A čo sex na koni? Ak viete na koni jazdiť a máte nejakého spoľahlivého k dispozícii, je to nezabudnuteľný zážitok, inak si to radšej rozdajte na koníčka v hromade sena. Návštevou takéhoto sex privátu alebo sexu na rozličných miestach oživíte svoju predstavivosť, zlepšíte si chute na sexuálne hrátky. Viac vás to môže vzrušovať práve na inom mieste, ako ste obvykle zvyknutý. Práve na netradičných miestach dostanete pravý vzrušujúci nádych, ktorý viete veľmi rýchlo zužitkovať. Možno vás na iné miesta môže nahovoriť aj vaša partnerka, ktorej vadí stereotyp už vo vašej posteli a chcela by vyskúšať niečo nové a zaujímavé.